Mancarurile traditionale, dupa retete bine pastrate, sunt in majoritatea cazurilor realizate din ingrediente naturale. Cu nici un potentiator de aroma nu putem reproduce gustul fripturii, al sarmalelor, al gulasului, in care s-au patruns bine boiaua, cartofii si carnea frageda. Retetele romanesti sunt atat de variate si gustoase, incat putem prepara zilnic un festin cu retete noi pentru cei dragi timp de un an, fara sa gatim acelasi lucru de doua ori!
Produs cu brevet de inventie
Cuptorul bunica
Mai nou, romanului ii place sa se intoarca la origini, sa descopere si alte gusturi traditionale decat cele cu care a fost obisnuit si vom manca din ce in ce mai mult romaneste. Trendul astazi este sa mancam sanatos, natural si gustos. Dupa anii de glorie ai fast food-ului, produsele bio si cele naturale sunt un prim pas in reintoarcerea la natura si la o alimentatie sanatoasa. Incurajam consumul de produse organice, naturale gatite in mod traditional si respectam ritualul care ne aduce impreuna in jurul mesei alaturi de cei dragi.

Haideti să redescoperim impreună bucatele noastre romanesti, autentice, cu calitate garantata din strabuni.